Vælg det sunde alternativ, når du ikke har tid at lave mad pga. træning

zz11

For rigtig mange heste mennesker er måltiderne mere eller mindre bare noget, der skal overstås i en fart, så man kan komme videre i teksten. Nogle tager direkte ud til hesten direkte efter job og kommer sent hjem, så der ikke er tid til at så ved kødgryderne. Andre springer direkte over og bestiller noget takeaway til levering ude ved hesten, så man kan nyde hele aftenen i hestens selskab. Ulempen er, at det ikke er særlig sundt at leve så meget af junkfood. Der findes dog et alternativ.

Opvarmning til dressurstævne

Du kan nu bestille sund takeaway

I stedet for at tage det usunde valg, så kan du nu bestille sund takeaway. Det er lige som alt andet takeaway, bare ikke med de sædvanlige indhold af pizza, burger osv. Har du hørt om Wolt? Wolt er et fantastisk alternativ til den usunde takeaway. Her får du rigtig gode og velsmagende retter af gode råvarer og med sunde sammensætninger. 

Er du eksempelvis til stævne eller skal spise lige inden rideundervisningen, så er det måske ikke så ideelt at proppe dig med en masse fed mad. Det gør kroppen sløv og døsig, hvilket kan komme til at have en negativ indflydelse på din præstation. Det vil være rigtig ærgerligt, hvis du kun er få % fra at tage førstepladsen i en konkurrence, hvor du ikke har ydet dit bedste på grund af kvalme eller træthed oven på den fede mad. Sørg i stedet for at spise noget sundt, der giver god energi og holder blodsukkeret stabilt i længere tid.

Ved at vælge mad fra Wolt, så får du altså et sundt måltid, samtidig med at du ikke behøver at spilde tid på at stå og lave mad, men i stedet kan koncentrere dig om din træning, om at hygge med hesten eller de mange forberedelser der skal til aftenen før stævnet, så hesten er pæn og manen flettet.

Lækker mad

Spar penge på din takeaway med en rabatkode til Wolt

Har du lyst at prøve nogle af de spændende retter fra Wolt, så kan du endda gøre brug af nogle fordelagtige rabatkoder til Wolt og derved spare penge på dit næste lækre måltid. Du kan finde dem her: https://biosafe.dk/andre/wolt/

Track din mad med en smart app

Som en ekstra god service, så kan du installere en app på din telefon, hvor du kan tracke din mad, så du kan følge med i, hvor langt den er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *