Opbevaring til dine ting mens du er på hest

zz11

Mens du er på en lang tur med hesten, skal du jo have plads til dine ting et sted. Det kan godt være svært at finde en ordentlig taske, du også kan have på, mens du rider. Den skal ikke hoppe op ned, da det er vildt distraherende. Du kan læse her om den perfekte taske, og hvilken slags taske det kunne være.

Flotte tasker

En taske der hverken er for stor eller lille

Du skal selvfølgelig vælge en taske, der ikke er for stor – men heller ikke for lille. Derfor skal du overveje, hvor meget du normalt har på dig, når du tager en tur med hesten. De fleste har i hvert fald sin mobil med sig, og så måske en vandflaske. Hvis det kun er de to ting, behøver man ikke en særlig stor taske. Så her kunne det være en hoftetaske eller også kaldet en bæltetaske. Det kunne også være en meget lille skuldertaske.

En taske der kan strammes og løsnes

For at tasken ikke hopper op ned, skal den sidde stramt. Derfor skal den have den her løsne og stramme funktion. Det går jo ikke, hvis den er alt for stram, og det næsten er umuligt at få den af, og det går heller ikke, hvis den er for løs, da den så bare hopper i alle mulige retninger, og endda kan falde af.

Både bæltetaske og skuldertaske kan have den her funktion, og det var jo også en af de tasker, som havde en rigtig god størrelse. Specielt bæltetasken kan være rigtig smart, da den ofte har flere rum. Både små og store rum kan være rigtig brugbare, for dig der har små ting med dig. Desuden findes de i alle mulige mærker, så der er en rigtig god chance for, du kan finde en taske med dit yndlingsmærke, og også i lige den farve, du vil have. Du kan finde tasker hos pashion.dk.

Ridning

Bæltetasker er en trend

Med bæltetasken får du det hele. Den er perfekt til dig, der rider, da mange af dem har en funktion, der gør, at de kan strammes og løsnes. De findes i mange kendte mærker og i mange flotte farver, mønstre og størrelser. Men den er ikke bare brugbar, den er også moderne. Så du behøver slet ikke bekymre dig om, om du ser godt, da tasken jo rent faktisk er en trend, derfor er der mange, der bærer den. Så bæltetasken er et helt fantastisk valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *