Få slappet af, når du endelig har fri fra ridning

zz11
Kvinde på hest

Er du virkelig glad for at ride? Og rider du måske på et forholdsvis professionelt niveau? Uanset hvad man godt kan lide at bruge sin tid på, er det selvfølgelig vigtigt, at man går all in på det, men det er altså også vigtigt, at man får nogle pauser, så man rigtig kan mærke sig selv.

Og hvis det eksempelvis er ridning, som fylder meget i dit liv, er det også vigtigt, at du ikke lader det fylde alt. For nogle gange kan det også være meget sundt at sætte sig med noget helt andet, så man kan mærke, hvordan man har det med det hele.

Hest i det fri

Fylder ridning meget i dit liv?

Nu er ridning en af de mere sunde hobbyer, man kan have, fordi det er en sportsgren, og fordi man ofte kommer ud i den friske luft, hvilket jo er meget sundt for både krop og sjæl. Men hvis man også rider i konkurrencer og lignende, vil der også være et pres forbundet med denne aktivitet, som nok for det meste er fint og noget, som du ikke mærker, men du vil helt sikkert også opleve, at det er noget, der fylder meget i perioder.

Derfor er det også vigtigt, at du giver dig selv lov til at slappe helt af og lave noget andet end at ride – det kunne eksempelvis være at se nogle gode film med familien.

Tv og konsol

Lav en hyggelig tv-stue

Hvis man gerne vil gøre noget godt for sig selv – eksempelvis op til et stævne eller lignende, hvor man nok vil føle sig lidt presset – kan man med fordel holde en afslapningsdag, hvor man kobler helt af og mærker sig selv.

Her kan man eksempelvis indrette sin egen lille tv-stue, hvor man selvfølgelig skal have en dejlige sofa eller seng at ligger i, og så skal der naturligvis også være et tv møbel og et tv, så man kan sætte alle mulige gode film på. Sådan får du altså muligheden for at få slappet godt af, og denne metode kan du naturligvis også bruge, selvom det ikke er ridning, det drejer sig om – det kan bruges hver gang du har brug for at slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *