Skriv om heste med andre interesserede

zz11

Kan man lide at ride kan det være, at man er så heldig, at man har en halv- eller helpart. Det er dog ikke alle der er så heldige. Og man kan sagtens nyde heste og hele hestelivet selvom man ikke har sin egen hest. For det første kan man selvfølgelig gå til ridning. Det er forholdsvis dyrt, men hvis det er noget man ønsker kan det sagtens være noget, som man gør alligevel. Her kan man møde andre der også er vilde med heste. Desuden kan man dyrke sin hobby, som er at ride. Det er noget, som alle vil nyde rigtig meget hvis man kan lide heste. Her kan man også snakke om heste med alle de andre. Der er dog også dem, som slet ikke kan få nok. Når de er i skole og på fritidsklubben tænker de også kun på heste. Her kan de i stedet overveje om ikke de kan skrive historier om heste. Det er en god måde at fantasere sig væk og lade som om, at man rider selvom man sidder til en kedelig time derhjemme.

hvid hest

En hest kan være en historie i sig selv

Mange vil mene, at det er interessant at læse om en hest. Det kan endda være, at man kan skrive nogle erotiske noveller om folk der kan lide at ride. Her kan man finde lidt remedier hos Love buddy man kan bruge. Det er dog ikke sikkert, at man ønsker at gøre det til noget erotisk. Det kan også være, at man slet og ret ønsker at skrive om heste. Måske ønsker man at skrive om en helt særlig hest med en helt særlig personlighed.

Det kan være, at det er en meget social hest, som slet ikke kan lide at være alene. Det er selvfølgelig et problem for hesten, hvis den altid er i stalden helt alene. Måske skriver man om, at den af og til går ud af stalden fordi, at den savner ejeren. Den går den lange vej op til huset. Her kan det være, at den med sin lille hov banker på vinduet. Den gør det ikke voldsomt da den godt ved, at det vil ødelægge ruden. Her vil ejeren straks gå hen til vinduet og åbne. De vil have en nonverbal snak sammen og dernæst vil ejeren gå ud i stalden. Det kan være, at de her vil sove sammen indtil solen står op.

heste

Med fantasien kommer man længst

At lave en fortælling der er helt realistisk er kedeligt. Det er klart, at det ikke nødvendigvis behøver at være helt urealistisk. Det kan være, at det går helt over i en fantasy genre og det er der mange der ikke kan lide. Dog kan det være sjovt at have nogle fantasifulde elementer med når man skriver en historie. Så kan man nemlig fortælle en sjovere og mere levende historie.

Mange siger for eksempel at fremtidens jobansøgning vil fokusere mere på fantasi.

Det er klart, at det ikke vil være sådan, at man kan finde på hvad som helst. Men kan man bevise, at man har et levende og fantasifuldt sprog kan det være en stor fordel i rigtig mange jobs i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *