Sådan viser du din passion for ridning igennem dit hjem

zz11

Som voksen har man få andre ting end sit hjem at udtrykke sig selv igennem. Det er i hjemmet, at du kan være dig selv, og hvor du kan lade din fulde personlighed vise sig frem. Det kan du blandt andet gøre gennem dit hjems indretning. Men hvordan viser du din kærlighed for heste og ridning frem?

Brug ridning som din boliginspiration

Ridning som princip kan sagtens være din boliginspiration. Tænk på dit forhold til aktiviteten; rider, du, fordi du elsker heste? Rider du, fordi du elsker fornemmelsen af det? Rider du, fordi det gavner din selvtillid at du kan styre og skabe et venskab til så stort et dyr? Det kan sagtens være en kombination af flere grunde, og de giver alle sammen mening. Når du ved, hvorfor du elsker at ride, er det nemmere at drage boliginspiration af det. 

 

Brugt grime

Hvilke elementer kan du inddrage?

Nu kommer det næste skridt; hvad skal du inddrage i indretningen? Der er mange forskellige elementer i ridningens verden, så du skal overveje, hvor mange af dem, du gerne vil have med. Skal de blot ligge i baggrunden som en fornemmelse af ridning, eller skal det være super tydeligt, at du elsker heste? Det er helt op til dig. Du kan for eksempel inkludere hestesko som pyntegenstande, eller lave en væg af træ, der minder om en stald. Der er selvfølgelig mange andre måder at gøre det på. Vil du læse flere tips til boliginspiration og andre hverdagsting, kan du gøre det på https://kastrupavisen.dk/.

Inkluder flot udstyr

Når ridning er din boliginspiration, så ligger det lige til højrebenet at inddrage udstyr til heste i dit hjem. Selvfølgelig er det ikke praktisk at have det udstyr derhjemme, som du stadig aktivt bruger, men du kan godt finde antikt tilbehør, der på nuværende tidspunkt bedst kan bruges til at pynte. Du kan for eksempel hænge en flot, gammel grime op på væggen, eller sy et elegant dækken om til pudebetræk. Kun fantasien sætter grænser.

Lad din personlighed skinne

Ridning er en del af din personlighed; det skal du da vise frem. Om du vil gøre det diskret eller tydeligt er op til dig, men du skal ikke gemme nogle dele af din personlighed væk, når det handler om dit hjem. Dit hjem skal være dit foretrukne miljø; hvis du elsker ridning, giver det god mening, at du også vil elske dit hjem, når du har ridning som boliginspiration. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *