Omregistrering af bil og hestetrailer

zz11

En sport, der er populær at gå til, det er ridning. Mange befinder det at ride med frihed. Selvom det er en hårdt at ride rent fysisk, så finder mange det afslappende rent psykisk. Samtidig har det altid været populært at eje sin egen hest. Det er nok en drøm, som mange piger har: at have en hest.

At have en hest, det kræver, som mange ved, hårdt arbejde. Der skal muges ud, hesten skal strigles, skoene skal renses, den skal have mad og rent vand hver dag, og så skal man selvfølgelig give hesten en masse kærlighed.

Ridning og konkurrence

Stævner

På trods af det store arbejde, der hører med til at have hest, så er der mange, der har en hest.

Mange, der har en hest, de går ofte til ridestævner.

Hvis man går op i at konkurrere indenfor ridning, så er det en fordel, at man har sin egen hest, da man kan træne så ofte, som man vil. Hvis man ikke har sin egen hest, så kan man stadigvæk gå til stævner på den hest, som man rider på hos ens rideskole.

Omregistrering af bil

Når man skal fragte sin hest, så kræver det, at man har adgang til en bil. Man skal også have adgang til en hestetrailer. Hvis man har købt en brugt bil, og man skal køre til stævne i den, så er det vigtigt, at man husker at have omregistreret ens bil. Ellers kan man risikere at få frataget nummerpladerne på bilen. Uanset, om man skal køre til stævne eller bare køre en tur, så skal man huske at omregistrere ens bil. Man kan læse meget mere omkring omregistrering af biler og om hvilke regler, det gælder.

Konkurrence

Omregistrering af hestetrailer

Det samme gælder med en hestetrailer. Når man køber en hestetrailer, så skal den også omregistreres. Når man køber en brugt hestetrailer, så kan det være en god ide at få traileren synes. Samtidig med at man får den synet, så kan man få den omregistreret. 

Når man køber en brugt bil eller hestetrailer, så har man tre uger til at få den omregistreret i. Ellers kan sælgeren anmode SKAT om at afmelde køretøjet og at få fjernet nummerpladerne. 

Derfor er det vigtigt, at man husker at få omregisteret ens køretøj med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *