Hvem er vi?

Her kan du læse mere om os og hvad vi skriver om.

Et liv med hest

Her hos Olsen-horses.dk kan du finde lidt til enhver smag – men selvfølgelig mest om heste.

Heste er vores helt store interesse, og hvis du befinder dig her på siden, er der en stor chance for, at du er ligeså passionerede som os – eller i hvert fald tæt på. Denne forbindelse vil vi gerne gøre stærkere.

Vi ønsker nemlig at skabe et trygt fællesskab, som du kan søge til, hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig, når det angår hestene. Vi holder hjemmesiden opdateret med en masse spændende artikler, der omhandler alt det gode ved ridning, alt det gode ved et aktivt liv – og en gang imellem også alt det gode ved alt det andet.

Vi ønsker at ramme så stor en målgruppe som muligt, men vi ønsker også, at vi alle kan samles og forenes om den interesse, som bragte os alle til denne hjemmeside – nemlig hestene.

Det gode ved ridning

Først og fremmest, så går vi sammen om at snakke, om alle de gode og positive ting som et liv sammen med hestene medfører. Dette inkluderer både pleje og pasning af hestene, pasning af stalden og selvfølgelig også ridningen og de forskellige discipliner her indenfor – også dem, der normalt ikke er det store fokus på.

For eksempel skriver vi om jagt til hesteryg for dem, der interesserer sig netop for denne tradition og denne oplevelse. Vi har en hel artikel dedikeret til hubertusjagten, som vi håber, vil bevise, at vi er i stand til at træde væk fra de traditionelle discipliner – nemlig spring og dressur. Blot fordi det er de mest udbredte discipliner indenfor ridningen i Danmark, er det ikke vores eneste interesse.

Udover at snakke om de forskellige discipliner snakker vi også om alt det gode ved ridningen generelt. Når det kommer til hestesporten, handler det nemlig ikke om, hvilken disciplin du dyrker, det handler om, at vi alle har stor interesse for hesten. Derfor er et emne hos os – og endda et fokuspunkt – alt det gode ved ridningen.

Vi ønsker at gøre opmærksom på det hele – ikke blot ridebanespringning og dressur.

Det gode ved et aktivt liv

Udover at reklamere for ridningen fremhæver vi også det gode ved et aktivt liv – hvis ikke du har interessen for heste, har vi altså stadig nogle enkelte elementer, som du har tilfælles med os alligevel.

Mange mennesker kender efterhånden til vigtigheden af et sundt liv, og derfor vil vi også gerne bruge vores hjemmeside i dette område – og så kan vi selvfølgelig blande hestene ind i det senere.

Ridning er nemlig en undervurderet motionsform, der træner mange muskler i kroppen samtidig med at det er en form for konditionstræning. Alt i alt er der altså intet der slår fejl i forhold til den aktive livsstil, når det kommer til denne sportsgren.

Vi forsøger dog at holde os åbne overfor alle, der ønsker at være en del af vores fællesskab, og derfor holder vi os i stand til at brede os ud over hestesporten og diskuterer på et højere niveau, samt skrive artikler om andre interessepunkter også.