Når familien skal have en bedsteven

zz11

Hunde har været menneskets bedste ven siden stenalderen. I over 12.000 år har vi haft hunde nær os. Vi kender alle en dyreven eller hundeejer, som ligeledes vil fortælle, at de ikke kan leve uden en hund. Sådan har det været engang. Sådan er det måske også stadig.

Derfor er det heller ikke overraskende, hvis I er kommet på ideen, at I også vil have en hund. Endda en hund som I selv kan sætte et præg på. En hund I kan have i rigtig mange år. 

Hund i baggård

En god start på livet

Når man skal have en hundehvalp, så vil man gerne sikre sig, at de kommer fra gode kår. Man vil gerne have en sund og rask hvalp, som har lært, at mennesker er søde væsner. Desværre findes der folk, som ser hvalpen for, hvad den er værd i profit og har derfor behandlet den som en vare i en dagligvare forretning.

Du vil gerne sikre dig, at din hund er blevet behandlet med varme hænder. Derfor når du kigger efter folk, der har hundehvalpe til salg, så vil du gerne kende til deres baggrund ved siden af. Når din hvalp har haft en god start, så ved du allerede en masse. Hvis den er vant til at blive håndteret af mennesker, så er den tam. Den vil ikke være sky, bange eller på anden måde kunne reagere uønsket overfor andre mennesker. 

Ligeså ved du, at med en rask hvalp venter der dig ikke en kæmpe dyrelægeregning for at få hvalpen op på benene. Det er en skam, og det er trist for dig som blot vil have gode stunder med en glad hvalp.

Den gode handel

Der er flere måder, du kan sikre dig, at du handler et godt sted. Anmeldelser af et sted er meget brugt i dag gennem nettet. Disse giver samtidig et mindre indblik i sælgers adfærd, oplevelsen m.m. såfremt du handler hos en, der ofte sælger hvalpe.

Når det kommer til private, der sælger hundehvalpe, så vil du ikke kunne finde sådanne anmeldelser. Dog kan du stadig forhøre dig gennem kommunikation med sælger, og derigennem vil du følge din mavefornemmelse.

Der er mange faktorer, som kan vise dig, hvorvidt du har at gøre med en god person, som sælger hvalpe, eller en der ikke behandler dem, som de bør behandles. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *