Køb en hvalpegård, så du har styr på de små hvalpe

zz11

Hvis du er hundeavler, hvad enten du er professionel eller blot, har fået et enkelt kuld hvalpe for hyggens skyld, kan du få rigtig stor glæde af at anskaffe dig en decideret hvalpegård, så du kan holde styr på de små hvalpe og måske også deres mor. Hvalpegårde fremstilles idag i en lang række af varianter med hensyn til valg af materialer, størrelser og farver.

Hvad skal du bruge en hvalpegård til?

Der er mange grunde til at du som hundeejer kan få brug, og gavn, af en hvalpegård. Helt basalt kan det være, at du har en lille hundehvalp eller mindre hund, du bare ønsker at holde styr på i dit hjem eller måske ude i din have. Har du en hvalp er det faktisk utroligt dejligt at vide, at den ikke lige pludselig kan stikke af, hvis den bliver forskrækket eller blot nysgerrig. Hvis du har fået et kuld hvalpe, og måske har andre hunde, er det utrolig praktisk, at du kan isolere tæven og hendes hvalpe fra de andre hunde, Ikke at du bør frygte, at de andre hunde vil gøre hvalpene noget, men moderens instinkter gør ofte, at den vil udvise aggressiv adfærd over for andre hunde, der nærmer sig dens hvalpe.

Den klassiske hvalpegård er lavet af metal, og ses i mange varianter med hensyn til trådtykkelse, farve og typer. Det kan være rigtig praktisk, at der er en låge i din hvalpegård, idet denne gør, at du vil kunne åbne op, når hundene skal ind og ud. Tidligere var de fleste hvalpegårde lavet af galvaniseret metal eller rustfrit stål. Idag er det dog blevet meget almindeligt, at man fremstiller dem i sorte varianter, som regel blot ved at man giver disse en form for coating.

Mange internetbutikker, for eksempel Cotonshoppen.dk i Aarhus har disse typer hvalpegårde på lager. En stor fordel ved modellerne af metal er, at du ofte kan tilkøbe ekstra sektioner, så du hurtigt kan udvide din gård, hvis der er behov for det, hvis du for eksempel får flere hunde, eller blot ønsker at give dine hvalpe større bevægelsesfrihed.

Nu har vi talt en del om hvalpegårde fremstillet i metal. Disse har dog alle den ulempe, at de er utroligt tunge, hvilket naturligvis varrierer alt efter størrelse. En ny type hvalpegård der er ved at vinde indpas, er fremstillet af stof, der i sagens natur ikke vejer en brøkdel af, hvad de andre produkter af metal vejer. Mange hvalpegprde i stof laves i versioner, der er lynhurtige at slå op og klappe sammen igen. Dette er en stor fordel, hvis du ønsker at medbringe hvalpegården på ferie eller lignende. Nogle typer af stof laves decideret som sammenklappelige pakker med hank, du let kan bære rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *