Hvordan er tilstanden i rideklubben pt.?

zz11

Som alle andre områder her i landet, alle klubber, alle organisationer, alle udflugter, alle barer, alle spisesteder, alt, der har så nødvendig en funktion for samfundet som Matas, er lukket ned.

Det oplever I uden tvivl også i rideklubben. Der er stadig et behov for at besøge hestene, passe dem, gøre rent i staldene osv. All andet ville være forkasteligt.

Den gode nyhed er dog, at verden ikke kan blive ved med at se ud, som den gør i dag. Den vil nødvendigvis ændre sig, når flere og flere bliver vaccineret – og snart er I tilbage i rideklubben.

Ridningen er indstillet for en stund

Vi er ikke alene. Sådan sang Sebastian, og sådan sagde Mette Frederiksen: ”Vi står samme hver for sig”. Vi er altså ikke alene, selvom vi har fået strenge krav til vores sociale færden.

Vi er alle sammen i den situation, at de ting, vi holder allermest af, er lukket af for os. Vi har ikke mulighed for at komme ud i fodbold-, cykel-, håndbold- eller rideklubben. Det gør ondt, og det styrker i hvert fald ikke følelse af, at vi står sammen, men måske blot mere den følelse af, at vi står alene.

Dette dystre billede kan vi dog med stor sandsynlighed allerede nu begynde at tænke og væk fra, uden at det er pure ønsketænkning. Det ser faktisk ud til, at rideklubben kan begynde at åbne op igen, indenfor en fornuftig tidsramme. Det ser faktisk ud til, at vi igen kan komme til at samles – og måske endda give et kram.

Kom glad tilbage og tag en gave med

Rideklubben har med garanti også været udsat, når det gælder personale firmajulegaver eller bare gaver til klubbens medlemmer.

Julen blev som bekendt en væsentlig anden fornøjelse, end den plejer at være. Vi fik ikke rigtig ønsket god jul til alle, på den måde vi ønskede. Vi ikke rigtig gjort alt det, vi plejer eller vi ønskede. Så gør dig klar på en genåbning af samfundet, hvor du kan give de julegaver, du ikke nåede, inden samfundet lukkede ned og gik i vinterhi.

Alle opmuntringer gælder

Virker det lidt fjollet at give en lille julegave i slutningen af februar eller engang i marts – måske.

Det er dog værd at huske på, at vi alle sammen tumler lidt med at føle os alene derhjemme. Vi glæder os alle sammen til at komme i gang igen. Vi glæder os alle sammen til at komme tilbage i samfundet.

Selvfølgelig hjælper en gave på det. Selvfølgelig gør gaven og gladere for den hverdag, vi går i møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *