Fornuftig afslapning efter rideturen

zz11

En eftermiddag i stalden eller en lang ridetur, kan gøre dig rigtig træt og udmattet. Det er fysisk hårdt, at ride en hest, strigle, muge ud, og bære rundt på udstyr. Ligesom de fleste ynder at få sig en rolig pause efter en løbetur, har man brug for det samme efter ridning. 

En stund hvor man kan få lov til at sidde stille, og afslappe kroppen. Men det betyder ikke, at du behøver at spilde din tid på at lave ingenting. Kroppen kan sagtens få hvile samtidig med, at du gør noget fornuftigt. Læs mere her, om hvordan du kan gøre noget godt for dig selv, mens du slapper af. 

hyggelig læsning

Stimuler din hjerne og lær noget nyt

Noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, som både er afslappende, underholdende og dannende, er at læse en bog, eller lytte til en podcast. Efter at have givet kroppen arbejde og træning, er det hovedets tur. 

Der er ingen ende til, hvor meget lærdom, viden og visdom, der i dag er fuldt tilgængeligt, gennem bøger og podcast. Du kan dykke ned i enhver historie, og lade dig opsluge af andre tider, andre verdener og andre mennesker og deres liv. Du kan læse bøger, som kan vække, inspirere og motivere dig, til at leve mere, og blive den bedste udgave, af dig selv. Du kan læse og lytte dig til alverdens viden, uanset hvad du er nysgerrig på, at lære mere om. 

Det kan også nemt være om heste. Du kan lære mere om deres væsen og om deres oprindelse. Du kan lære om, hvordan du som menneske kan skabe det smukkeste forhold til heste, og kommunikere med dem. 

Der er ingen grænser for, hvad du kan få af ny indsigt og forståelse. Følg hvad der tænder op under din passion, og hold dig åben for det du ikke kender. Det er vigtigt at leve et balanceret liv. Hvis det hele kommer til at handle om heste, bliver livet nemt lidt ensporet. Så brug din pausetid efter din kvalitetstid med dig hest, med en bog eller en podcast. 

hestestald

Heste kræver tid og penge

At have hest, er både en dyr og en tidskrævende hobby. Alene det at anskaffe sig en hest, er for det meste en stor udgift. Derudover koster det mange penge, at købe udstyr til dem, til ridning og pasning. Det koster mange penge i foder, opstaldning, hovsmed og dyrelægeregninger. 

At passe en hest tager også gerne mange timer hver dag. De skal fodres morgen og aften, lukkes ud på fold og ind i stalden. Det tage tid at holde deres boks og deres pels og hove rene, og det tager tid at ride dem. 

De fleste hesteejere elsker alt dette. Livet i stalden og oplevelserne på hesteryg er det bedste. Men når hobbyen både tager meget tid og mange penge, kunne det være fantastisk, om der var en måde, at tjene lidt ekstra penge på, uden at gøre for meget. Hvis du drømmer om dette, så undersøg muligheden for at tjene penge på kryptovaluta. Det er også en fornuftig afslappende beskæftigelse, til efter ridningen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *