En rigtig hestepige kan også være fræk

zz11

Det er næsten en hel joke, at man er lidt kikset, hvis man kan lide heste. Du kender sikker til begrebet ”hestepige”, og det er ikke altid noget, der bliver opfattet som rent positivt. Man kan dog sagtens byde på meget andet end heste, selvom man er en rigtig hestepige. Det kan f.eks. være, at du skal imponere din kæreste med at vise, at en hestepige også kan være fræk. Du kan starte med at læse denne artikel og finde noget inspiration til, hvordan du kan overraske ham. 

model

Overrask med bundløse blonde strømpebukser

Der er mange ting, der kan være frække, og man kan naturligvis have forskellige præferencer. Men der er alligevel ting, som de fleste synes, der er frækt. Hvis din kæreste ligner de fleste mænd, så ville han elske, hvis du overraskede ham med Nortie Sif Bundløse Blonde Strømpebukser. Det er altid sjovt, når man prøver at gøre noget lidt anderledes.

Tag pisken med på soveværelset

Du skal naturligvis passe på med at slå for hårdt, men det kan være frækt at tage pisken med i soveværelset. Det er noget ved chokket, som der er mange, der godt kan lide. Det er måske noget, man lige skal vide, om der er noget for ens partner. 

hestepige

Prøv med rollespil

Det kan også være frækt at prøve med noget rollespil sammen med sin partner, hvor man får lov til at være lidt en anden. Det kan godt betyde, at man kan få lidt frie tøjler, og det er klart noget, der kan være med til at få lidt mere spænding ind i det. Der er mange ting, som man kan prøve at eksperimentere med, hvis man gerne vil gøre noget mere for at skabe et sexliv, hvor der sker lidt mere. Det er faktisk noget, der kan være rigtig sundt for forholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *