Efterskole med plads til heste-passion

zz11

Hvis du har en stor passion for heste og ønsker at dygtiggøre dig indenfor ridning, så skal du vælge Bråskovgård Efterskole. Efterskolen er en rideefterskole, hvor du får lov til at forene din passion for de elegante dyr sammen med den øvrige undervisning. 

Medbring din passion for ridning, når du skal udvikle sine faglige og sociale kompetencer. Når du skal vælge efterskole er det vigtigt, at du tænker på din passion og dine ønsker. Hvis du elsker at bruge tid med heste og ridning generelt, så er det oplagte valg en rideefterskole, hvor der er plads til din heste-passion. De fleste af eleverne har samme interesse som dig, hvilket er med til at skabe et solidt fællesskab og venner for livet, der har samme interesse.

Når man får lov til at kombinere sine interesser med det faglige, så opstår der oftest gode resultater ved begge dele. På Bråskovgård Efterskole får du mulighed for at erfare dette på din egen krop og dit sind. Bråskovgård er en rideefterskole, hvor der er plads til at udvikle sine evner til at ride på skolens gode ride faciliteter. Skolen har en stor ny-renoveret ridehal, heste og flotte naturomgivelser, hvor der er god plads til lange rideturer. Dette er med til at give de bedste forudsætninger for dig som rytter.

Udvikling af dine kompetencer 

På Bråskovgård er det ikke muligt at medbringe sin egen hest, men skolen stiller 15 heste til rådighed. Denne linje er for dig, der er vant til at ride og har en god kondition. Det er vigtigt, at du har redet før, hvis du ønsker at gå på skolens ridelinje, da undervisningen er fastsat med udgangspunkt i, at du allerede ved, hvordan man rider på en hest. Du skal stræbe efter at udvikle dig i din ridning, og skolen er med til at hjælpe dig på vej, så du kan nå dine personlige mål. Ridning er en passion og den passion skal bruges hver dag, du er på skolen. Når du er på skolen skal du selv medbringe ridestøvler, bukser og hjelm.

I løbet af dit efterskoleophold kommer I til at arbejde med grundridning, og I kommer til at indøve rutiner omkring de daglige opgaver i stalden omkring fodring, opsyn, pasning og sikkerhed. Der vil under hele opholdet være opsat delmål og en handlingsplan for din udvikling, så du hele tiden har et mål for din ridning. Vælger du rideefterskole hos Bråskovgård, så ønsker du at blive en dygtig rytter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *