Det skal du lave, når du holder mindre pauser ude på rideskolen

zz11

Der kan hurtigt komme nogle små pauser i løbet af ens eftermiddag, når man befinder sig ude på en rideskole. Det kan for eksempel være, at man lige må vente lidt, indtil man kan få fat i den rette hest eller det rette udstyr. Eller måske er der blot nogen, som benytter ridebanen netop i det øjeblik, hvor man selv gerne vil benytte den.

Her kan du læse om nogle ting, du kan lave for at fylde disse små pauser ud og ikke ende med at kede dig.

Tag en snak med de andre 

Det er altid rart at møde nye mennesker, som har de samme interesser som en selv. For dig er din store interesse jo netop heste, så det giver god mening, at du prøver at skabe kontakt til andre mennesker, som også elsker heste lige så meget som dig.

Prøv derfor at starte nogle små samtaler med de andre ude på rideskolen, imens du holder pause. Lav nogle små positive kommentarer omkring deres rideudstyr, spørg dem forskellige spørgsmål eller benyt dig af andre små tricks til at starte en lille samtale op.

Måske disse personer kan blive til nye venskaber?

Kvinde på hest

Tag dig af dine fysiske behov 

Vi mennesker har nogle forskellige fysiske behov, som vi må tage os af nu og da. I de små pauser er det derfor ideelt, at du lige benytte lejligheden til for eksempel at tage på toilettet, snuppe en slurk vand eller hive din Kangertech eller cigaret frem for at få taget dit nikotin fix.

Du kan også benyttes sådan at små pauser til en lille mindfullness øvelse ved at fokusere for eksempel på din vejrtrækning eller blot observere omgivelserne omkring dig. Det kan blive til en god vane, som har positive effekter på dit mentale helbred.

Se de små pauser som en mulighed for lige at holde dig selv og din krop vedlige, inden du igen skal gå igang med en ny aktivitet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *