Find en billig a-kasse og sikre dig selv og dine heste

zz11

Det er de færreste mennesker, der klapper i hænderne over at skulle betale til en A-kasse. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, og mange synes, der er sjovere ting at bruge pengene på. Men det er nødvendigt – især hvis du har heste. Hvis du mister dit job, er det jo ikke sikkert, at du har råd til at holde hestene? Derfor gælder det om at finde en god og billig a-kasse. 

jobsamtale

Hvordan finder jeg den bedste og billigste a-kasse? 

Kan du også finde sjovere ting at bruge dine penge på? 

Vi har gjort arbejdet nemt for dig. Find billige A-kasser her, og begynde at spare penge med det samme. Der er også ofte gode indmeldningstilbud, hvis du er nyt medlem. I Danmark kan vi frit vælge, hvilken fagforening og A-kasse, vi gerne vil være medlem af. Nogle arbejdspladser kan dog anbefale branchespecifikke valg, som ofte kommer med fordele for dig og den industri, du arbejder i.

Hvis du er studerende på en dansk uddannelsesinstitution, kan du ofte være medlem helt gratis under hele din studietid. Det er altså mange penge at spare. Det kræver typisk blot, at du udfylder en blanket på din A-kasses hjemmeside eller taler med kundesupport. Udover at være gratismedlem er der også den anden fordel, at du samtidigt opsparer anciennitet. A-kasser tilbyder også en dimittend-sats som du kan få, hvis du efter endt universitetsuddannelse bliver arbejdsløs.

Derfor skal du have en a-kasse

En A-kasse er en organisation, der forsikrer dig i tilfælde af arbejdsløshed. Alle mennesker på arbejdsmarkedet bør have en a-kasse, fordi det giver tryghed hvis du pludseligt skulle blive fritstillet. Det er nemlig din a-kasse der udbetaler dagpenge til dig.

A-kassen udbetaler ikke bare penge. De kan også hjælpe dig med at komme i arbejde igen sammen med din fagforening. Du behøver ikke have din fagforening, hvor du har din A-kasse, men det er smart og kan spare dig en masse tovtrækkeri frem og tilbage, hvis du samler det ét sted. Der kan også være en del penge at spare, ved at have de to ting hos den samme forening. 

shopping

A-kasser for min branche

Der findes mange A-kasser på markedet, og det kan være svært at finde den rette. Der findes ingen rigtige og forkerte A-kasser, men du kan med fordel vælge én, der har ekspertise indenfor din branche. 

Arbejder du med salg og marketing, kan det være en fordel for dig at vælge Business Danmark fremfor 3F. Arbejder du med handel og detail, er HK typisk det oplagte valg. Denne oversigt over A-kasser og fagforeninger kan hjælpe dig med at træffe det valg, der giver mest mening for dig. Der findes også A-kasser for selvstændige, der normalt ellers ikke har de samme vilkår som almindelige lønmodtagere. 

Der findes dog også mange frie og uafhængige A-kasser, der ikke beskæftiger sig med få brancher, men som kan varetage opgaver for mange forskellige typer af mennesker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *