Vil du gerne ride, men har du også hørt at det er dyrt?

Smuk kvinde og hest

Vi ved alle sammen, at det er dyrt at have hest. Selv hvis du lejer eller låner en hest, er det ikke småpenge, der skal til, for at få råd til alt det udstyr, du har brug for.

Det betyder også, at det er svært for nybegyndere at træde ind hobbyen, for hvad nu hvis man ikke synes, det er sjovt, så har man jo brugt en masse penge, som man ikke nødvendigvis kan få igen.

Der er rigtig meget forskelligt udstyr, og for at gøre det så overskueligt som muligt, er der her en liste over de ting, du får brug for, når du vil begynde at ride.

Rideudstyr til rytter

Der er mange forskellige ting du kan købe, men som rytter er det allervigtigste du skal anskaffe dig en hjelm. Når du har den, er du nået rigtig langt hen ad vejen. Bagefter får du brug for ting som ridebukser, handsker, ridestøvler og måske en ridepisk.

Hjelmen kan du spare penge på, ved at købe brugt, eller vente til der er udsalg, og f.eks. handsker har du måske et sæt der dur, selvom de ikke er købt i en autoriseret ridebutik.

Indkøbsliste til rytter:

  • Ridehjelm
  • Ridebukser
  • Ridestøvler
  • Ridepisk
  • Handsker

 

Rytter på hest

Sadlen er det vigtigste du skal anskaffe dig

Det allervigtigste du skal anskaffe dig, er en ordentlig saddel. Heldigvis vil du i mange tilfælde, kunne låne en saddel, der hvor du låner en hest, men ofte vil du på sigt, få brug for din egen, især hvis du en dag står med din egen hest.

Da du kommer til at sidde på den længe, er det en god idé at købe en saddel i god kvalitet fra starten. Så undgår du at skulle købe en ny efter kort tid.

Det er vigtigt at sørge for, at den saddel du anskaffer dig, passer godt til hesten. Jo bedre sadlen passer hesten, jo mere stabilt og komfortabelt sidder du. Samtidig er det også vigtigt, at sadlen ikke genere hesten. Hvis den får ondt, fordi sadlen gnaver, kan den blive ulydig, og det kan ende med et dårligt forhold mellem dig og hesten.

Økonomien

Det bliver som sagt hurtigt dyrt at ride. En god måde at holde udgifterne nede på, er at købe så meget som muligt brugt. En anden god idé, er at vente, og købe på udsalg. Mange ridebutikker har med jævne mellemrum, brug for at få tømt lageret, så der kommer plads til næste sæsons varer. Derfor er det en god idé at kigge efter udstyr fra tidligere sæsoner, da der ofte kan være rigtig mange penge at spare.

I sidste ende, kan det dog blive nødvendigt at tage et kviklån. Det er der masser af andre ryttere der har gjort i tidens løb. Det er dog vigtigt, at du husker at regne på, om du har råd til at betale af på det. For hvis gælden ender med at vokse dig over hovedet, er der bare endnu mere rideudstyr du ikke har råd til.

Det er også vigtigt at huske på, at selvom mange ryttere går rigtig meget op i deres udstyr, og ejer mange forskellige dimser, er det eneste du egentlig behøver udover hesten; en saddel og en hjelm. Resten gør bare livet nemmere.

Saddel på hest

Fornuftig afslapning efter rideturen

hest

En eftermiddag i stalden eller en lang ridetur, kan gøre dig rigtig træt og udmattet. Det er fysisk hårdt, at ride en hest, strigle, muge ud, og bære rundt på udstyr. Ligesom de fleste ynder at få sig en rolig pause efter en løbetur, har man brug for det samme efter ridning. 

En stund hvor man kan få lov til at sidde stille, og afslappe kroppen. Men det betyder ikke, at du behøver at spilde din tid på at lave ingenting. Kroppen kan sagtens få hvile samtidig med, at du gør noget fornuftigt. Læs mere her, om hvordan du kan gøre noget godt for dig selv, mens du slapper af. 

hyggelig læsning

Stimuler din hjerne og lær noget nyt

Noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, som både er afslappende, underholdende og dannende, er at læse en bog, eller lytte til en podcast. Efter at have givet kroppen arbejde og træning, er det hovedets tur. 

Der er ingen ende til, hvor meget lærdom, viden og visdom, der i dag er fuldt tilgængeligt, gennem bøger og podcast. Du kan dykke ned i enhver historie, og lade dig opsluge af andre tider, andre verdener og andre mennesker og deres liv. Du kan læse bøger, som kan vække, inspirere og motivere dig, til at leve mere, og blive den bedste udgave, af dig selv. Du kan læse og lytte dig til alverdens viden, uanset hvad du er nysgerrig på, at lære mere om. 

Det kan også nemt være om heste. Du kan lære mere om deres væsen og om deres oprindelse. Du kan lære om, hvordan du som menneske kan skabe det smukkeste forhold til heste, og kommunikere med dem. 

Der er ingen grænser for, hvad du kan få af ny indsigt og forståelse. Følg hvad der tænder op under din passion, og hold dig åben for det du ikke kender. Det er vigtigt at leve et balanceret liv. Hvis det hele kommer til at handle om heste, bliver livet nemt lidt ensporet. Så brug din pausetid efter din kvalitetstid med dig hest, med en bog eller en podcast. 

hestestald

Heste kræver tid og penge

At have hest, er både en dyr og en tidskrævende hobby. Alene det at anskaffe sig en hest, er for det meste en stor udgift. Derudover koster det mange penge, at købe udstyr til dem, til ridning og pasning. Det koster mange penge i foder, opstaldning, hovsmed og dyrelægeregninger. 

At passe en hest tager også gerne mange timer hver dag. De skal fodres morgen og aften, lukkes ud på fold og ind i stalden. Det tage tid at holde deres boks og deres pels og hove rene, og det tager tid at ride dem. 

De fleste hesteejere elsker alt dette. Livet i stalden og oplevelserne på hesteryg er det bedste. Men når hobbyen både tager meget tid og mange penge, kunne det være fantastisk, om der var en måde, at tjene lidt ekstra penge på, uden at gøre for meget. Hvis du drømmer om dette, så undersøg muligheden for at tjene penge på kryptovaluta. Det er også en fornuftig afslappende beskæftigelse, til efter ridningen. 

Vær smart – spar penge som du kan bruge på din hest og hobby

ridning

Det er dyrt at have en hest. Men de fleste af os kan faktisk spare mange penge i vores daglige budget eller tjene flere penge online ved at være smarte og tænke fremad. Det kræver ikke det store, men det kommer hurtigt til at gøre en forskel i budgettet, hvis du bruger de nedenstående råd og samtidig tænker dig om, når det kommer til de ’mange bække små’, der kan ende med at blive et kæmpe vandfald, hvis ikke du er opmærksom.

Spar på de månedlige omkostninger

Du har helt sikkert hørt om fordelene ved at lave jævnlige tjek af forsikringerne, så du er sikker på, at dækningen er korrekt, og at du ikke ender med at betale i dyre domme for noget, der slet ikke er brug for. Hent gerne nye tilbud, og vær ikke bange for at forhandle med dit forsikringsselskab, hvis du mener, at du betaler for meget.

En anden ting, der er smart at gennemgå, er dit telefonabonnement. De findes rigtig mange oversigter på nettet, hvor du kan sammenligne de forskellige mobilpriser og tjekke, om du betaler for meget for dit abonnement. Vær derfor også opmærksom på, hvor længe du binder dig, hvis du skifter udbyder eller køber en mobil med abonnement inkluderet i prisen.

telefon

Tjen mere med SEO

Hvis du arbejder med varer, der også sælges på nettet, så er SEO en af de ting, der virkelig kan betale sig at blive klogere på. Ikke i den forstand, at du skal uddanne dig til specialist indenfor området, men i stedet, at du bør vide, hvorvidt det er relevant eller allerede inkorporeret der, hvor du sælger dine varer.

Helt kort handler SEO om at tilbyde eventuelle kunder både relevant og kvalitativt indhold i forbindelse med de ting, du tilbyder. Det betyder, at tekster i dag ofte skal opbygges efter en speciel opskrift, før vi kan kalde dem succesfulde på nettet. Jo bedre dine tekster og indholdet på din side er, des højere vil du rangere på listerne af søgeresultater, når folk søger på det, du sælger – baseret på søgeord og indhold af din side.

Det lyder omstændigt – og det er det også. Netop derfor findes der også en lang række bureauer og firmaer, der har dygtiggjort sig indenfor netop det område. Det handler nemlig i høj grad ikke om at være rigtig god til rigtig mange ting, men i stedet om at være dygtig til at ansætte dem, der kan tingene.

Få mere ud af efteråret

Skov i efterårsfarver

Efteråret er uden tvivl den smukkeste årstid herhjemme. Farverne skifter, luften bliver koldere og de sidste grøntsager og frugter modnes og skal høstes til vinteren. Alligevel er det også en lidt vemodig årstid, hvor mange danskere bliver ramt af melankoli eller nedtrykthed. Måske føler vi ikke, at vi har opnået det vi ønsker nu, hvor året nærmer sig sin af slutning. Måske savner vi de lyse tider og ved, at vi går en lang vinter i møde eller, måske er det bare trist, når en lang og dansk sommer for alvor er ovre. 

Lige meget hvad, så er efteråret ikke altid ligeså smukt indeni vores kroppe, som naturen ellers anstrenger sig for at få det til at se ud som om. Heldigvis er du langt hen ad vejen herre over dit eget liv, så hvorfor ikke udnytte netop efteråret til at få styr på noget af alt det, du drømmer om? Her kommer i hvert fald et par gode ideer til, hvordan du kan gøre dit efterår akkurat ligeså farverigt som naturen omkring dig. 

glade børn i efterårsløv

Bliv klogere på dig selv

Har du en travl hverdag med arbejde, partner og børn, så kan det være svært at få tid til dig selv. Det kender alle. Man kan ikke nå det hele og ofte er det en selv, der ryger bagud i køen. Udnyt efteråret til at tage noget af den tid tilbage. Det behøver ikke nødvendigvis at betyde flere dage i træk væk fra familien, men blot et lille pusterum kun for dig. For nogen er meditation en god løsning og er det svært at få tid til det derhjemme, så kanen frisk gåtur med en god lydbog i ørerne også gøre underværker. 

Æble på gren

Bliv klogere på verden

Det kan også være, at det er nu, du skal kaste dig ud i at lære nogle af de ting du altid har drømt om. Måske vil du gerne vide mere om, hvad der foregår på nettet og, hvordan du kan blive en del af det. Måske drømmer du om at lære at strikke eller måske noget helt tredje. Under alle omstændigheder, så er efteråret en af de årstider, er kalder på indendørs syslerier, hvor du virkelig har muligheden for at fordybe og udvikle dig. Lad dig inspirere af sider som den du kan se her, hvis du mangler gode ideer og find din nye efterårs-hobby, så du ikke bliver trist og vemodig i år!

Gør din hest til en del af hjemmet

Sort føl

Skal du flytte et nyt sted hen kan det betyde store omvæltninger for dig og din familie. Det kan være, at I pludseligt skal flytte ud af byen og væk fra en masse mennesker I kender. Det kan være en forholdsvis svær ting hvis man har et stort netværk. Også hvis man er vant til at være en del af det sociale netværk der er det pågældende sted, kan det være svært. Har man tidligere boet i byen er man formentligt vant til, at der er folk omkring en konstant. Sådan er det ikke på helt samme måde hvis man for eksempel flytter på landet. Det betyder nemlig, at der er længere til sportsklubber og lignende. En ting man dog kan nyde er, at man kan tage sin hest med. Den kan man faktisk gøre til en del af ens hjem. 

Stort hestehoved

En hest kræver plads, som du måske har

Bor man i en lejlighed siger det sig selv, at man ikke kan have en hest stående inde i stuen. Det kræver simpelthen for meget plads at have en hest. Og i mange tilfælde vil det faktisk også betyde, at man ikke blot kan få set sin hest så meget. I de fleste tilfælde har man nemlig en hest, der bor et helt andet sted end en selv. Man skal måske tage på landet for at se den eller lignende. Hvis ikke der er så mange ting at glæde sig over når man flytter fra byen er der dog den. 

For der er ingen tvivl om, at det at bo på landet betyder, at man pludseligt kan få sin hest med. For det første er det billigere at bygge på landet fordi, at grunden er billigere og ting generelt er billigere når det har med bolig at gøre. Derfor kan man bygge en stald. Se her hvis du vil læse mere om hvordan det er at have en hest som hobby. 

Hestevæddeløb

Med en hest bliver du i godt humør

Har du en hest er det formentligt fordi, at du kan lide at bruge tid med den og ride den. Det kan være, at det er en af de ting der gør dig allergladest. Hvis du derfor anskaffer dig en stald til din hest er lykken gjort. Det kan nemlig betyde, at du pludseligt kan nyde din hest meget mere end tidligere. 

En hest kan i mange tilfælde være med til at skabe et godt og trygt hjem for både dig og din familie og det er noget, som du helt sikkert bør nyde meget. Det kan nemlig gøre, at hjemmet også bliver hyggeligere. Du vil måske være mere hjemme fordi, at hesten er der. Derfor behøver du ikke at tage langt væk for at se den. Det kan være en god ide da det er en af de ting, som gør, at familien ikke får set hinanden så meget, som man egentligt havde lyst til. 

Det er dyrt at være hesteejer

At ride på hest

Hvis du er et hestemenneske, så har du enten en eller flere heste, eller du drømmer måske om at få det. Ud over de mere praktiske forhold med at huse en hest og så videre, så er det med at have en hest en temmelig bekostelig affære. Det kan godt afholde nogen fra at holde hest.

Der er faktisk nogle måder at have hest på, der ikke er helt så dyre, men skal du have hest, så må du være indstillet på, at det koster nogle penge. Til gengæld er der mange glæder forbundet med at have tæt kontakt til en hest.

Træning i folden

At købe en hest

Er det en ridehest til et voksent menneske, du er på udkig efter, så kan priserne selvfølgelig variere. På de meget fine heste er der nærmest ingen øvre grænse for, hvad sådan en kan koste. I den anden ende af skalaen finder du for eksempel en ældre islænder uden en fin stamtavle. Sådan en kan anskaffes for et væsentligt lavere beløb.

Ud over selve indkøbet af en ridehest så kommer der også nogle nødvendige udgifter til dyrlæge, foder, udstyr og opstaldning. Alt dette kan tilsammen løbe op i et beløb, som kan virke helt uoverskueligt. Hvis du ikke har en særligt velpolstret bankbog, så kan et kviklån måske være en god løsning for dig. Så har du noget at komme i gang med, og når først hesten og udstyret er indkøbt, så kan du måske selv klare den derfra.

Staldarbejde

At have part i en hest

Der findes også en anden måde at have hest på. Hvis du for eksempel har part i en hest, så skal du ikke selv lægge et stort beløb på en gang og købe den. Du har heller ikke helt så store udgifter i forhold til opstaldning, for du betaler kun en form for leje af hesten og så videre. Du får dermed mange af de samme glæder ved hesten, det er bare ikke nær så dyrt eller nær så forpligtende.

Det kan være en fin måde at have hest på. Så betaler du et fast månedligt beløb for den samlede pakke, og du kan muligvis låne dig til meget af det udstyr, som du skal bruge. Hvis du alligevel gerne vil have dit eget udstyr, så kan du selvfølgelig købe det. Kniber det med finanserne til det, så kan du for eksempel bruge denne app til at booste din økonomi nok til, at du kan få råd til det.

Vælger du at have part i en hest, så kan du både røgte og ride en hest og få en masse dejlige oplevelser med dit yndlingsdyr. Det kan være, at du på et senere tidspunkt i livet får en stærk nok økonomi til at købe din egen hest. Det kan også godt være, at det fortsat passer helt perfekt at have hest på denne måde.

Hesten er en pengemaskine

En ridende kvinde

Er du vild med heste? Ligesom så mange andre mennesker går du måske, og drømmer om at blive hesteejer, men ved at det er både dyrt og tidskrævende. Læs med her og se, hvad det egentlig betyder at eje en hest og få tips til, hvordan du kan få råd til et sådant dyr ved at tjene penge online. 

Tjen penge online

Hvordan er det at være hesteejer

At være hesteejer er som sagt både utroligt dyrt og tidskrævende. For at blive hesteejer skal du være helt sikker på, at det er det du ønsker. Men selvom du måske godt kan lide heste, og kan lide ridesporten, så betyder det ikke nødvendigvis at du er nødsaget til at eje en hest. Du kan også sagtens have en halv- eller helpart eller måske låne en hest. På den måde er du ikke bundet på samme måde, som hvis hesten er din egen. 

Men om du ejer din egen hest, låner en hest eller har en halv- eller helpart, så er heste altså stadig tidskrævende og dyre at have. Er det kun ridesporten du er interesseret i, eller ikke har tiden eller økonomien til at have din egen hest, så er det muligt kun at gå til ridning. Dette er selvfølgelig en dyr sport, men bestemt ikke helt så omkostningsfuld, som det at eje sin egen hest. 

Det er dyrt at have hest

Heste kræver både mad, pasning, dyrlæge, udstyr og meget andet. Alt dette giver en del udgifter, og det kræver en hel del af din tid. Derfor kan det være en fordel at have et godt givende job eller flere småjobs ved siden af, der kan hjælpe lidt på de store udgifter. 

Faktisk kan du nemt tjene penge online. Det kan gøres på mange forskellige måder, så det er ikke svært at finde en måde, der passer til dig og dine behov. Som det første er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du kan lide at lave. For at tjene penge er det nemlig nødvendigt at bruge en del tid, hvilket er nemmest hvis det er en aktivitet, du synes om. Så overvej, hvad du kan lide at lave i din fritid. Ved de fleste ting er det faktisk muligt at tjene penge. For eksempel, gaming, en blog og Facebook og Instagram profiler, hvor du blandt andet kan få sponsoreret udstyr og produkter til din hest, som du så skal reklamere med. 

Så lyder det som noget for dig at tjene en ekstra slat penge online? Du kan læse mere om emnet og få nogle tips her.

Lille pige med hest

Pengene værd 

Ja, heste er dyre og tidskrævende. Men det betyder ikke kun, at det er dårligt og træls at have hest. Der er så meget mere ved at have en hest. Det er forholdsvist dyrt at have sin egen hest, men har på den anden side også en del fordele. For eksempel kan du skabe et fantastisk forhold til din hest, du kan ride når du har lyst og tid, og du kan finde de mange hestefællesskaber der omkring i landet. På den måde kan du også være social omkring din hobby, og dele din hesteviden med andre hesteelskende mennesker.

Bliv afstresset med en hobby

Hobby og maling

For mange hjælper det at have en hobby, som de kan gå op i, når de kommer hjem fra arbejde. For nogen er det med til at afstresse dem, da de i nogle timer kan koble alt andet fra i hovedet.

Det behøver ikke nødvendigvis at være en hobby, hvor man kommer ud af huset.

Det kan sagtens være noget, som man laver derhjemme.

Eltavle

Fordele ved en ny eltavle

Hvis det er en ting, der kræver en del strøm, så kan det være en god ide, at man har en ny eltavle i huset, så de andre i huset også kan lave noget, der kræver strøm.

Hvis man bor i et ældre hus, så har huset måske en af de ældre eltavler. De ældre eltavler har ofte kun en gruppeafbryder. Det vil sige, at alle husets elektriske apparater er på samme afbryder. Derfor kan en sikring let springe, hvis der er for mange elektriske apparater tændt på en gang. 

De nye eltavler har fx 3, 6 eller 10 gruppeafbrydere. Det vil sige, at man kan fordele alle ens elektriske ting til forskellige grupper, så det ikke kun kører på én gruppe.

En anden fordele ved de nye eltavler er, at det er automatsikringer. Hvis en sikring springer, så skal man ikke længere skifte den men kun koble den til igen.

Elektrisk guitar og instrument

En god hobby

En hobby, som mange har, det er at spille på et instrument. For mange giver det en form for ro indeni at spille på et instrument. Et instrument, der er populært at spille på, det er guitar.

For nogen er det en mere seriøs hobby, hvor de får undervisning i det og måske endda spiller i et band. For andre er det mere hyggen ved at kunne sidde at spille derhjemme, der trækker evt. sammen med nogle venner. Et andet populært instrument er en el-guitar.

En el-guitar forbindes ofte med rock musik, men på en el-guitar kan man spille musik indenfor flere forskellige genre.

Ligesom med en almindelig guitar, så kan man også blive undervist i at lære at spille el-guitar.

Hvis man ikke ønsker at modtage undervisning, så kan man finde online kurser, hvor man selv kan lære at spille på el-guitar.

Inde på købguitar.dk kan man læse en anmeldelse af tre forskellige guitarer, hvor en af dem er en el-guitar. Der kan man både læse fordele og ulemper ved dem alle tre.

 

Hvorfor du bør overveje tapet fremfor vægmaling

Mode og stil

Går du med tanker om at pifte dit hjems vægge lidt op? Hvis svaret er ja, så bør du faktisk overveje et flot og moderne tapet fremfor den traditionelle hvide vægmaling. Der er selvfølgelig intet i vejen med vægmaling, men der er faktisk nogle klokkeklare fordele ved at vælge et flot tapet i stedet. Læs videre her, og opdag hvorfor.

Et kvalitets tapet holder simpelthen længere

Selv billige tapeter kan generelt siges at holde længere end vægmaling. F.eks. er selv et billig tapet langt mere modstandsdygtigt overfor stød og slag, hvilket selvfølgelig er ensbetydende med langt færre grimme mærker. 

Et kvalitets tapet er langt nemmere at rengøre

Noget der også taler til fordel for et tapet er, at det først og fremmest er betydeligt nemmere at rengøre. Hvis du f.eks. har en plet på tapetet, så skal du oftest blot tørre det af med en let fugtig klud for at fjerne pletten. Sådan forholder det sig som bekendt ikke med malede vægge, der desværre er langt mere modtagelige over for stød, skidt og snavs.

tapet og trend

Et kvalitets tapet sparer dig penge

Netop den mindre vedligeholdelse og den længere levetid gør, at selv billige tapeter vil spare dig nogle kroner og ører. Et tapet skal nemlig ikke udskiftes særlig ofte. Faktisk kan et velholdt tapet holde i adskillige årtier.

Mange stilarter

Tapeter findes i alle regnbuens farver, og i mindst ligeså mange forskellige mønstre. Så uanset om du vil have striber, blomster, geometriske mønstre, sølv eller guld, så er der bestemt ingen mulighed for at løbe tør for valgmuligheder.

Man kan selvfølgelig gøre rigtig meget med vægmaling, men det kræver trods alt sin mand selv at male ekstremt komplicerede designs; og det er jo ikke os alle, der er verdensberømte kunstmalere. Et moderne tapet løser øjeblikkeligt dette problem, og du vil på ingen tid have en væg, der næsten kunne udstilles på et kunstmuseum.

Hjem og trend

Spar penge ved at købe tapet online

Hvis dette lyder som noget for dig, men du alligevel er bekymret for prisen, så behøver du ikke fortvivle. Du kan nemlig sagtens finde et tapet billig online, og dermed spare en hel del penge i processen. Netop ved at vælge at købe online behøver økonomi ikke længere være helt så presserende et problem, som for blot få år siden. Du udtrykker måske allerede din personlighed, når du køber lader til elbiler (se evt. the charger), men hvorfor ikke også gøre det på dine vægge? Vi lever trods alt kun én gang.

Få fuldt udbytte af de gode liv med hest

Pige krammer hest

Det gode liv med hest er noget, som de fleste hesteentusiaster drømmer om. Drømmen kan for mange godt virke meget fjern, men sådan behøves det heldigvis slet ikke at forholde sig. I virkeligheden er det meget nemt at opnå det gode liv med hest, hvis blot man ved hvor man skal sætte ind.

Læs derfor med her, og få de bedste fifs, tips og tricks til hvordan du kan opnå det, som alle hesteentusiaster drømmer om: det gode liv med hest. 

Rytter på hest

Brug din tid på det, som er vigtigt for dig

Vil du gerne have fuldt udbytte af det gode liv med hest, er det vigtigt at gøre sig klart at man ikke kan nå alt det, som man gerne vil. Nej, man er nødt til at prioritere sin tid. Det behøves dog ikke at være surt at skulle prioritere sin tid. Det betyder blot at man får mere tid til de ting, som man gerne vil!

Når man gerne vil have fuldt udbytte af det gode liv med hest, kommer man altså længst med at prioritere at bruge sin tid der, hvor et virkelig har betydning for en. Er man også helt tosset med heste, gør det bestemt heller ikke noget at det netop er det, størstedelen af ens tid går på, vel?

Græssende hest

 

Et simpelt liv giver mere tid til hest

I det moderne liv er der meget, som godt kan fylde. Lange arbejdstider, familie og fritidsinteresser hober sig op, og det kan være svært at se hvorhenne man kan finde tiden til det, man gerne vil.

Et godt fif til at få mere tid til det gode liv med hest, er at leve et simpelt liv. Jo færre forpligtigelser og ting man har at se til, jo mere tid, energi og overskud vil man have til at bruge i stalden.

Det simple liv kan opnås på mange måder afhængigt af hvordan ens hverdag ser ud, men fælles for dem alle er, at de er en måde hvorpå man kan undgå at bruge tid på noget, som ikke skaber værdi. 

Er en ny opvaskemaskine, en el-scooter eller måske en faste café-aftale med barndomsveninden det der skaber værdi i dit liv, er det i så fald klart værd at blive med at gøre. Det simple liv handler i sin enkleste form jo egentligt også om at skære det fra, som ikke giver meningsfuldt indhold i livet. 

 

Sådan får du råd til det, du gerne vil 

Det gode liv med hest er jo desværre ikke helt gratis. Derfor er rigtig mange hesteentusiaster også nødt til at have et arbejde som den måde hvorpå de får råd til livet med hest. Der kan dog hurtigt frigives mere tid – eller flere penge, alt afhængigt af hvordan man vender det – til at bruge på hesten ved at sørge for at få en større indkomst. Er du lønmodtager, kan dette gøres ved at se om du kan få et højere betalt job eller måske en lønmodtagelse. Har du eget firma, kan du nemt skaffe flere kunder ved hjælp af SEO-optimering. Dette er nemlig en smart måde hvorpå du hurtigt vil kunne drive mere trafik til din hjemmeside, og derved også opnå et højere salg.

Det gode liv med hest er altså ikke så langt væk, som man ellers kunne blive ledt til at tro. Ræk ud, og se om du også kan nå det!