Vær aktiv og se godt ud samtidig

fitnesspige i træningscenter

Er du sådan én, der elsker at være aktiv? Elsker følelsen af at få pulsen op og mærke sveden pible frem på huden? At være aktiv er helt essentielt for vores sundhed og trivsel. Derfor er det vigtigt at prioritere i hverdagen – også selvom du ikke nødvendigvis synes, at du har tid til det.

Man kan skabe mange forhindringer for at komme af sted til træning. Det kan være, at du bliver nødt til at træne meget tidligt inden arbejde, at vejret er dårligt, at du har mere lyst til at ligge på sofaen eller at du føler dig grim, når du træner hårdt.

I denne artikel får du dog muligheden for at finde ud af, hvordan du kan se godt ud, mens du træner, så dette ikke skal være en forhindring for at komme af sted. 

kvinde renser hud

Hold et skarpt øje på din hud

Når du træner, vil din krop helt automatisk blive varmere og måske begynde at svede. Det betyder også, at dine porer i huden åbner sig, så varmen kan fordampe herigennem. Bakterier vil derfor også have meget lettere ved at trænge gennem hudens membran og sætte sig som skidt. Dette vil resultere i urenheder, såsom bumser og hudorme – og det er der nok ikke nogen, som er interesserede i.

Når du er træner, er det derfor en rigtig god ide at fjerne makeup og rense huden inden, du går i gang. På den måde minimerer du skidtet, der kan trænge ind og skabe irriterende bumser.

Selvom du har det bedst med at være ude blandt mennesker, når du har flot makeup på, vil du på den lange bane få en meget flottere hud, hvis du ikke træner, når du har fuld krigsmaling på.

Herudover er det også vigtigt at holde fingrene væk fra dit ansigt. Hvis du tørrer sved væk med hænderne, vil du også tørre bakterier fra disse rundt i ansigtet. Hvis du føler et behov for at fjerne sveden fra ansigtet, er det bedre at benytte papir eller et helt rent håndklæde. Særligt hvis du træner indenfor på løbebånd, cykel eller lignende, kan du komme til at svede meget.

Efter træning skal du vaske dit ansigt, så der ikke ophober sig gammelt sved og bakterier. Du vil højst sandsynligt gå i bad og ellers kan du vaske eller rense dit ansigt. 

kvinde der løber

Sådan undgår du fedtet og kedeligt hår

Har du langt hår, kan dette være en udfordring under træning. Hvis du synes, at det er svært at sætte håret i en praktisk og flot frisure, kan du helt sikkert få din lokale frisør til at hjælpe dig. En frisør er kreativ og uddannet til at hjælpe dig med at få det flotteste ud af dit hår.

Når du sveder, vil du ikke kunne undgå, at dit hår også bliver vådt og fedtet af sved. En god frisure kan dog hjælpe meget på at minimere dette. Efter træningen kan det være en fordel at bruge gode produkter til at rengøre håret med.

Undgå at vaske dit hår dagligt, da håret ikke har godt af hyppig hårvask. Hvis du kan nøjes, kan du bruge lidt tørshampoo, så håret ikke ser fedtet ud. Når håret skal vaskes kan du bruge en god shampoo og balsam, som bevarer fugten og giver en flot glans.

Følger du disse enkle råd, vil du helt sikkert se godt ud under din træning.

Opbevaring til dine ting mens du er på hest

Sort taske

Mens du er på en lang tur med hesten, skal du jo have plads til dine ting et sted. Det kan godt være svært at finde en ordentlig taske, du også kan have på, mens du rider. Den skal ikke hoppe op ned, da det er vildt distraherende. Du kan læse her om den perfekte taske, og hvilken slags taske det kunne være.

Flotte tasker

En taske der hverken er for stor eller lille

Du skal selvfølgelig vælge en taske, der ikke er for stor – men heller ikke for lille. Derfor skal du overveje, hvor meget du normalt har på dig, når du tager en tur med hesten. De fleste har i hvert fald sin mobil med sig, og så måske en vandflaske. Hvis det kun er de to ting, behøver man ikke en særlig stor taske. Så her kunne det være en hoftetaske eller også kaldet en bæltetaske. Det kunne også være en meget lille skuldertaske.

En taske der kan strammes og løsnes

For at tasken ikke hopper op ned, skal den sidde stramt. Derfor skal den have den her løsne og stramme funktion. Det går jo ikke, hvis den er alt for stram, og det næsten er umuligt at få den af, og det går heller ikke, hvis den er for løs, da den så bare hopper i alle mulige retninger, og endda kan falde af.

Både bæltetaske og skuldertaske kan have den her funktion, og det var jo også en af de tasker, som havde en rigtig god størrelse. Specielt bæltetasken kan være rigtig smart, da den ofte har flere rum. Både små og store rum kan være rigtig brugbare, for dig der har små ting med dig. Desuden findes de i alle mulige mærker, så der er en rigtig god chance for, du kan finde en taske med dit yndlingsmærke, og også i lige den farve, du vil have. Du kan finde tasker hos pashion.dk.

Ridning

Bæltetasker er en trend

Med bæltetasken får du det hele. Den er perfekt til dig, der rider, da mange af dem har en funktion, der gør, at de kan strammes og løsnes. De findes i mange kendte mærker og i mange flotte farver, mønstre og størrelser. Men den er ikke bare brugbar, den er også moderne. Så du behøver slet ikke bekymre dig om, om du ser godt, da tasken jo rent faktisk er en trend, derfor er der mange, der bærer den. Så bæltetasken er et helt fantastisk valg.

Mange overvejelser inden du får en hest

Hest

Der er især mange piger som elsker at tilbringe tid med heste. Mange finder ro i sjælen fordi heste er fredelige dyr, som du både kan nusse om og ride på. I dag starter mange børn til ridning i en tidlig alder og får med tiden en drøm om at få deres egen hest. Det kræver tid, plads og økonomi hvis du gerne vil have din egen hest. Hesten skal både have foder, en staldplads samt pleje og passes på daglig basis. Nogen vælger at få deres hest opstaldet tæt på hjemmet, så det er nemt at komme forbi og sige hej til den. 

Dressur

Er en hest det rette valg for dig?

Det er vigtigt at du tænker dig grundigt om inden du anskaffer dig en hest. Det er ikke en billig investering, da en god ridehest hurtigt kan koste mange tusind kr. Du skal overveje mange ting og regne på, om du har råd til at have den. Der er månedlige udgifter som fodring og opstaldning og skal samtidig tænke på, at den indimellem skal have skiftet sko og en tur forbi dyrlægen. Derudover er det en god ide hvis du afsætter penge til ride udstyr, da meget udstyr hurtigt bliver slidt hvis du bruger det ofte. 

Hvad er dit behov?

Udover det økonomiske perspektiv skal du også overveje hvilken type hest du gerne vil have. Det er vigtigt du overvejer hesteracen ud fra hvad dine forventninger er til den. Skal hesten bruges til hyggeridning eller f.eks. til dressur? Det anbefales at du kommer ud og ser på forskellige heste, så du kan finde ud af, om der er en god kemi. 

Sadel

Hvad gør du når du skal på ferie?

En anden vigtig parameter du skal have i baghovedet, er hvilke muligheder du har for pasning hvis du f.eks. skal ud at rejse. Hvis du er sikker på dit valg om en hest og har en løsning i tilfælde af ferie, så skal du ikke være bekymret for at booke en rejse sydpå. På hjemmesiden http://southern.dk/slap-af-sydpaa/. kan du booke ferie og glæde dig til at slappe af.

Lav aftensmaden i en stegeso, og brug dagen på hesten

låg på træstamme

I dag er der så mange maskiner, som påviser at gøre madlavningen nemmere. Meget af det er elektronisk og koster en bondegård. Ofte er redskaberne gode til én enkelt ting eller er rettet til en specifik del af madlavningen. 

Men man kan simpelthen lave så meget med helt klassiske madlavningsredskaber såsom en stegeso. De er enormt alsidige, og det er en investering, som du helt sikkert bliver glad for.

Læs med og få en kort introduktion til, hvad en stegeso er, og hvad du kan bruge den til. 

ridning

Hvad er en stegeso?

En stegeso er i bund og grund en stor gryde med låg som sættes i ovnen. Det er lyder som et simpelt køkkenredskab, og det er det skam også. Den er nem at bruge, og madlavningen tager ingen tid. Du kan gøre maden klar om formiddagen og bruge hele dagen med hestene, og så står der et varmt måltid og venter på dig, når du kommer hjem.

Det, der karakteriserer en stegeso, er dens evne til at intensivere smage og holde på fedt og safter. Hvis man tilbereder kød, bliver det mørt og velsmagende. Og hvis man laver grøntsager holdes der på vitaminer og mineraler, og smagen krydres af alt det andet i gryden. 

Hvad skal du vælge?

Der er flere former for stegesoer, og det kan være en smule overvældende. De kan være lavet af ler, glas, støbejern og andet.

Når du skal vælge en stegeso, skal du tænke over dine behov, samt hvor meget tid du gerne vil bruge på madlavning. 

Med den klassiske Römertopf i ler, skal du f.eks. sørge for at hvile den i et vandbad inden madlavning. Hvis du vælger en stegeso i støbejern, skal der til tider bruges mere fedtstof, og den må ikke vaskes i sæbe. 

Derudover findes de i mange forskellige størrelser, så du enten vælger at lave mad til få personer eller en hel rideskole.

Stegesoens alsidighed

Stegesoen er som sagt et alsidigt redskab i køkkenet, da den kan bruges til meget forskelligt. Der er ikke mange grænser for, hvad den kan bruges til, og der findes hele kogebøger kun om stegesoen. Nedenfor får du et par forslag til, hvad du kan lave.

svinekoed

Simrekongen

Simremad er først og fremmest det, man tænker på, når det kommer til madlavning i en stegeso. Og her er det ikke blot retter, der skal stå en time eller to i ovnen. En stegeso kan sagtens stå i mange, mange timer og gøre maden endnu mere velsmagende. 

Du kan smide en masse grøntsager og løg i gryden. Så en god gang fond eller tomatsovs, og til sidst et stykke kød eller kødtern, som lige er stegt kort af på panden, inden de kommer i gryden, så kødet bliver endnu mere saftigt. Hvis du vender kødet i en smule mel inden stegning, får du samtidig en lækker jævner til sovsen.

Bag et brød

Du kan også bage et grydebrød i din stegeso. Det findes et væld af forskellige opskrifter, som du kan finde på nettet eller i kogebøgerne. 

Et lækkert surdejsbrød er et af de bedste grydebrød, da det er dejligt smagsfyldt. I gryden får brødet en god sprød skorpe, særligt hvis det er bagt i en smule olie. 

Pulled pork i stegesoen

Stegesoen er genial til at lave en ordentlig omgang pulled pork. Kødet skal blot have en god dry rub, noget barbecue sauce og måske lidt væske til gryden. Så skal det bare stå og hygge sig, gerne i en 8-12 timer. 

Du må gerne tjekke kødet undervejs og lige vende det en gang eller to, men det passer faktisk fuldstændig sig selv. Til sidst er kødet så mørt, at det falder fra hinanden, og så har du pulled pork. Du kan købe en god briochebolle og lave en omgang coleslaw i blenderen, og så har du et lækkert måltid klar efter en lang dag i stalden. 

Pas på din baby eller dit barn når du har hest

Hest og lille pige

Heste er nogle utrolig store dyr. Når man har en hest derhjemme, mens du også skal til at have børn, er det vigtigt, at man passer på babyen, eller barnet, når man har en hest. Selvom det er et rimelig harmløst dyr, så længe man behandler det ordentligt, er de stadig i stand til mange ting. Derfor er det utrolig vigtigt at passe på de små, når man har hest.

Rensning af hove på hest

Et godt forhold mellem hesten og babyen

Når man nu har en hest, er det ikke ligefrem noget, man bare kan skille sig af med, hvis barnet ikke får et godt forhold til hesten. Babyer kræver meget tid, som kan tage tid væk fra vigtige ting med hesten. For eksempel er pottetræning med den lille noget, der kan optage en del tid.

Heste er nogle store dyr, der ikke altid kan kontrolleres 100 procent. Derfor er det vigtigt, at man lære sit barn at holde en bestemt afstand fra hesten, især hvis man ikke kan stå og holde øje med dem. Der er nemlig sket mange uheld med heste, der sparker eller tramper på børn, fordi det føler sig truet. Du kan lære at læse hestens humør eller finde alt muligt andet om heste på nyheder24.dk.

Pasning af hest

Hvordan du lære barnet at omgås med hesten

Det går jo ikke, hvis barnet ikke kan lære, hvordan man omgås med hesten. Derfor kan man lære dem, hvordan de skal opføre sig, når de er sammen med heste fra de er helt små. Så sidder det nemlig fast, til når de bliver ældre, og så er der en bedre chance for, at barnet og hesten udvikler et godt forhold.

De skal lære ansvaret ved at have en hest. Når man for eksempel skal børste den, ride på den, eller nogle af de mange andre ting, men de skal altså også have lov til at bruge tid med hesten uden de mange ting, man skal gøre. Så tænker de heller ikke, at den her hest bare er en pligt og ikke et dyr. 

Det er klart, at barnet skal vænne sig til at omgås med heste, selv helt fra de er babyer. Så ligger det mere naturligt for dem at være sammen med heste, når de bliver ældre. De skal selvfølgelig også lære, hvordan man lige helt præcist skal opføre sig, men det vigtigste er, at man er rolig, og har de regler, som man skal eller ikke skal gøre, i baghovedet.

Det er en god ide at holde øje med, hvordan tingene går i starten. Børn forstår ikke altid alle regler, så hvis de gør noget forkert, kan du være der til at sige det. Men efter et stykke tid lærer de nok hesten at kende og får et rigtig godt forhold med den.

Omregistrering af bil og hestetrailer

Ridning og solnedgang

En sport, der er populær at gå til, det er ridning. Mange befinder det at ride med frihed. Selvom det er en hårdt at ride rent fysisk, så finder mange det afslappende rent psykisk. Samtidig har det altid været populært at eje sin egen hest. Det er nok en drøm, som mange piger har: at have en hest.

At have en hest, det kræver, som mange ved, hårdt arbejde. Der skal muges ud, hesten skal strigles, skoene skal renses, den skal have mad og rent vand hver dag, og så skal man selvfølgelig give hesten en masse kærlighed.

Ridning og konkurrence

Stævner

På trods af det store arbejde, der hører med til at have hest, så er der mange, der har en hest.

Mange, der har en hest, de går ofte til ridestævner.

Hvis man går op i at konkurrere indenfor ridning, så er det en fordel, at man har sin egen hest, da man kan træne så ofte, som man vil. Hvis man ikke har sin egen hest, så kan man stadigvæk gå til stævner på den hest, som man rider på hos ens rideskole.

Omregistrering af bil

Når man skal fragte sin hest, så kræver det, at man har adgang til en bil. Man skal også have adgang til en hestetrailer. Hvis man har købt en brugt bil, og man skal køre til stævne i den, så er det vigtigt, at man husker at have omregistreret ens bil. Ellers kan man risikere at få frataget nummerpladerne på bilen. Uanset, om man skal køre til stævne eller bare køre en tur, så skal man huske at omregistrere ens bil. Man kan læse meget mere omkring omregistrering af biler og om hvilke regler, det gælder.

Konkurrence

Omregistrering af hestetrailer

Det samme gælder med en hestetrailer. Når man køber en hestetrailer, så skal den også omregistreres. Når man køber en brugt hestetrailer, så kan det være en god ide at få traileren synes. Samtidig med at man får den synet, så kan man få den omregistreret. 

Når man køber en brugt bil eller hestetrailer, så har man tre uger til at få den omregistreret i. Ellers kan sælgeren anmode SKAT om at afmelde køretøjet og at få fjernet nummerpladerne. 

Derfor er det vigtigt, at man husker at få omregisteret ens køretøj med det samme.

Hvilken disciplin inden for ridesporten er lige dig?

Rytter og hest til military

Ridesporten er rigtig mange ting og meget mere end det, som ikke-heste-mennesker forbinder med ”ridning”. Hvis du allerede har modtaget rideundervisning i en periode, så er du formentlig blevet bekendt med, at der findes mange typer af discipliner inden for ridesporten. Men hvilken en passer til dig? 

I denne artikel vil du få et lille indblik i nogle af de mest populære discipliner inden for ridesporten.

Hest med westernudstyr

Adrenalin, fart over feltet, ynde eller lange ture?

Er du den vilde type, der godt kan lide fart over feltet og adrenalin i blodet? Eller er du typen, der gør en dyd ud af at levere en perfekt præstation? Her kommer en lille oversigt over nogle af de mest populære discipliner:

 • Dressur
 • Springning
 • Western
 • Distance
 • Jagt
 • Military
 • Væddeløb
 • Vognkørsel.

Dressur er den mest dyrkede disciplin. Dressuren danner nemlig grundlag for mere eller mindre alle andre discipliner. Det er i dressuren, at du og hesten lærer at have et godt samspil og forstå selv de små signaler og bruge hjælperne korrekt. Der findes rigtig mange niveauer inden for dressuren, hvor det starter i det helt små med klubstævner på begynderniveau og helt op til OL. 

Kan du godt lide fart over feltet, så er springning måske noget for dig. Her er det ikke kun farten, men også en hel masse teknikker, der skal trænes og praktiseres for at opnå et godt resultat. Ved ridebanespringning falder forhindringerne sammen, hvis hesten rammer dem. Tager vi modsat military og jagt, så er der tale om faste forhindringer, der kan være alt fra væltede træer til høballer og kasser. Her er det ekstra vigtigt, at man rider sikkert. Andre discipliner med fart over feltet er galopløb eller travløb.

Vognkørsel er ikke helt så udbredt, men det er stadig en disciplin inden for ridesporten, og der findes mange grene herunder. Vil du gerne ride på en helt anden måde, så er det måske western, du skal kigge nærmere på. Her trænes der hverken høje løft eller at gå til bidet, og signalerne er lidt anderledes, hvor du skal kunne ride med én hånd.

En mere afslappet disciplin er distanceridning. Her får du en strækning, som du skal ride inden for en given tid, men der bliver ikke givet points for opstilling m.v. 

Penge

Du kan eventuelt låne penge til at komme i gang

Vil du gerne prøve en disciplin af, eller vil du bare gerne springe helhjertet på en disciplin, men har du ikke pengene til det på nuværende tidspunkt, så kan du eksempelvis tage et online lån. De findes i alle mulige størrelser fra 50 kr. og op til 500.000 kr. 

Du kan se en oversigt over lån her. Der er nemlig forskel på lånebetingelserne, alt efter din alder, lånebeløbet osv. Sammenlign forskellige lån, så du får det mest fordelagtige med lavest omkostninger. Du skal ikke redegøre for, hvad du skal bruge de lånte penge til – låneudbyderen vil blot tjekke dine skatteoplysninger via dit NemID, så du kan kreditvurderes. 

Er der en kæmpe dyrlægeregning på vej mod dig?

Hest på folden

Når man har med levende dyr at gøre, så må man også regne med, at der kan komme en del uforudsete udgifter. Når du har hest, så er der ofte en del af disse. De fleste budgetterer med dyrlægeregninger flere gange årligt. Det er dog ikke alle typer af dyrlægeregninger, som du kan forudse komme.

Regning

Forudsigelse udgifter i forbindelse med hestens sundhed:

 • Hesten skal vaccineres en gang om året, hvis den allerede er kørt ind i vaccinationsprogrammet, og ellers er det den første vaccination + 2 revaccinationer. 
 • Der skal gives ormekur to gange om året. En gang i foråret og en gang i efteråret. 
 • Hesten skal gerne have et helbredstjek og have tjekket tænder mindst en gang om året. Tænderne må gerne tilses to gange årligt. En hest kan sagtens have tandproblemer, uden du lægger mærke til det. De forsøger fra naturens side at skjule smerte, da dette gør dem svage i forhold til andre flokmedlemmer og potentielle rovdyr. Nogle gange udviser hesten symptomer, uden du forbinder det med tænderne. Det kan være at den savler, slår med hovedet, er irritabel, tager bidet eller bukker under ridning. 

Uforudsete dyrlægeregninger:

 • Viser der sig at være en skade på en tand, der kræver behandling, så kan der være tale om en uforudset dyrlægeregning, da du ikke har opfattet symptomer på tandproblemer inden tandtjekket.
 • Hvis hesten kommer fysisk til skade, så er der helt sikkert tale om en uforudset udgift. Nogle heste er så uheldige, at de kommer til skade flere gange årligt, for eksempel ved at få benet i hegnet, slåskamp med flokmedlemmer eller sågar at vride rundt på folden eller træde noget op i hoven.
 • Der kan også hurtigt opstå en akut situation, hvis hesten bliver syg, forgiftet af planter eller får kolik, der kan have en dødelig udgang, hvis ikke dyrlægen tilkaldes hurtigt. 

Pengetårn

Lån penge til den akutte dyrlægeregning

Da der er stor forskel på, hvor ofte heste får brug for dyrlægen, så kan det også være svært at budgettere med det. Det gælder naturligvis om at spare op til de forudsete udgifter og lægge et beløb til side til uforudsete udgifter. Er din hest rigtig uheldig, så er det ikke sikkert, at du har sparet nok op, og når en hest har brug for akut dyrlæge, så er der ingen vej udenom.

Har du ikke nok penge til dyrlægen, så kan du redde situationen ved at tage et online lån, hvor du kan få udbetalt pengene i en fart. Du kan eksempelvis tage et forbrugslån hos Leasy, der er en veletableret virksomhed i norden, der også er kendt for ”Peter fra Leasy”. 

Find en billig a-kasse og sikre dig selv og dine heste

spare penge

Det er de færreste mennesker, der klapper i hænderne over at skulle betale til en A-kasse. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, og mange synes, der er sjovere ting at bruge pengene på. Men det er nødvendigt – især hvis du har heste. Hvis du mister dit job, er det jo ikke sikkert, at du har råd til at holde hestene? Derfor gælder det om at finde en god og billig a-kasse. 

jobsamtale

Hvordan finder jeg den bedste og billigste a-kasse? 

Kan du også finde sjovere ting at bruge dine penge på? 

Vi har gjort arbejdet nemt for dig. Find billige A-kasser her, og begynde at spare penge med det samme. Der er også ofte gode indmeldningstilbud, hvis du er nyt medlem. I Danmark kan vi frit vælge, hvilken fagforening og A-kasse, vi gerne vil være medlem af. Nogle arbejdspladser kan dog anbefale branchespecifikke valg, som ofte kommer med fordele for dig og den industri, du arbejder i.

Hvis du er studerende på en dansk uddannelsesinstitution, kan du ofte være medlem helt gratis under hele din studietid. Det er altså mange penge at spare. Det kræver typisk blot, at du udfylder en blanket på din A-kasses hjemmeside eller taler med kundesupport. Udover at være gratismedlem er der også den anden fordel, at du samtidigt opsparer anciennitet. A-kasser tilbyder også en dimittend-sats som du kan få, hvis du efter endt universitetsuddannelse bliver arbejdsløs.

Derfor skal du have en a-kasse

En A-kasse er en organisation, der forsikrer dig i tilfælde af arbejdsløshed. Alle mennesker på arbejdsmarkedet bør have en a-kasse, fordi det giver tryghed hvis du pludseligt skulle blive fritstillet. Det er nemlig din a-kasse der udbetaler dagpenge til dig.

A-kassen udbetaler ikke bare penge. De kan også hjælpe dig med at komme i arbejde igen sammen med din fagforening. Du behøver ikke have din fagforening, hvor du har din A-kasse, men det er smart og kan spare dig en masse tovtrækkeri frem og tilbage, hvis du samler det ét sted. Der kan også være en del penge at spare, ved at have de to ting hos den samme forening. 

shopping

A-kasser for min branche

Der findes mange A-kasser på markedet, og det kan være svært at finde den rette. Der findes ingen rigtige og forkerte A-kasser, men du kan med fordel vælge én, der har ekspertise indenfor din branche. 

Arbejder du med salg og marketing, kan det være en fordel for dig at vælge Business Danmark fremfor 3F. Arbejder du med handel og detail, er HK typisk det oplagte valg. Denne oversigt over A-kasser og fagforeninger kan hjælpe dig med at træffe det valg, der giver mest mening for dig. Der findes også A-kasser for selvstændige, der normalt ellers ikke har de samme vilkår som almindelige lønmodtagere. 

Der findes dog også mange frie og uafhængige A-kasser, der ikke beskæftiger sig med få brancher, men som kan varetage opgaver for mange forskellige typer af mennesker. 

Prøv dig frem

Pige

At finde en ny hobby er altid en god ide, og det kan du også nemt gøre. Det kan måske være uoverskueligt, men så snart du har fundet ud af hvad du vil, bliver det straks meget nemmere. 

Hvis du allerede har en ide om hvad du godt kan tænke dig at prøve, er det sådan set bare med at kaste dig ud i det – det samme gælder hvis du prøver noget helt nyt, som du ellers aldrig har haft tænkt på før. Uanset hvad, skal du nok finde den helt rigtige hobby. 

 Fotografering

Find en hobby 

Det kan være at skolen og lektierne snart er ved at være for meget for dig, og du har brug for en måde at få stresset af på. Her kan du finde dig en hobby, så du har noget at slappe af og hygge dig med. 

Det kan være at du allerede har dig en hobby, men nogle gange er det godt at prøve noget nyt. Derfor kan du have godt af at finde dig en ny hobby, som du kan bruge din fritid på. At finde en ny hobby kan dog være svært, men du kan starte ud med at tænke over hvad du godt kan lide at lave. 

Hvis du er interesseret i sport, skal du nok finde en hobby og fritidsaktivitet inde for det. Er det ikke noget for dig, kan det være at du skal hen i det kreative hjørne – her vil du også kunne finde nye hobbyer, som du vil kunne bruge din tid på til at slappe af. 

Det kan også være at du ingen anelse har om det, og her vil det nemmeste sådan set bare være at prøve dig frem. 

Bitcoin

Vælg en ny hobby ud fra hvad du godt kan lide 

En god hobby for dig som ikke ved hvad du skal bruge tid på, er at fotografere. Det er en god måde at beholde minder på, udtrykke sig eller bare tage billeder af pæne ting. Hvis det lyder som noget for dig, er det bare med at få skaffet dig et godt kamera, og ellers bare i gang med at tage billeder. 

Det kan være at du er mere af et familiemenneske, og det kan du også give udtryk for i din nye hobby. I vil kunne investere penge i bitcoin, hvor I sammen som familie vil kunne prøve jer frem, og hjælpe hinanden ad – hvem ved, måske vil det gå godt for jer? 

Hvis det ikke lyder som noget, kunne bagning i familien også altid være en ide. Du vil kunne tage hele familien under armen, og begynde at bage en kage eller andet sammen. Det er en god måde at styrke sammenholdet i familien på, og I alle vil kunne komme tættere på hinanden på den måde. 

Som sagt kan det være at du interesserer dig for sport, og hvis du ønsker at møde nye mennesker, kunne du starte til en holdsport. Det er en god mulighed hvis du ønsker at komme mere ud, være blandt andre mennesker og selvfølgelig være mere aktiv. Hvis du har en yndlingssport eller noget sport som du godt kan lide at se i TV’et, vil du altid kunne prøve kræfter af med det. Det kan være at det bliver til din nye hobby eller måske ikke – alt i alt handler det bare om at prøve dig frem, og så vil du nok kunne finde dig en helt perfekt hobby.