4 julegaveideer til hesten (og hestens ejer)

zz11

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give i julegave til en, der interesserer sig for noget helt andet end en selv. Hvis det med heste ikke lige er dig, kan det være svært for dig at finde ud af, hvad du skal give hestens ejer – og nok også derigennem hesten – i julegave. Det kan være, at du kommer til at bruge alt for meget tid på at finde en gave i forhold til, hvor besværligt det behøver at være. For det behøver faktisk slet ikke at være besværligt. Vi kommer med fire gode forslag her til, hvad du kan give i julegave.

Træningstøj og ridetøj

Det mest oplagte er selvfølgelig, at du køber noget træningstøj eller ridetøj til vedkommende. Ridning er jo en sport, og som med alle andre sportsgrene handler det om at have det rigtige tøj på. I forhold til ridning er det særligt vigtigt at have de rigtige bukser, så man ikke får slidsår på benene, da det særligt er dem, som man bruger, når man rider. På overkroppen vil man derfor ofte kunne have almindeligt træningstøj og en god sports-bh eller en trøje, der transporterer sveden væk fra kroppen, er derfor aldrig af vejen.

Klatring i trætoppene

For en rytter, der er vant til at røre sig meget, kan det være sjovt at komme ud og røre sig på en anden måde. Det kan for eksempel være med en klatretur oppe i trætoppene. Det er en god mulighed for den hesteglade for at få prøvet sig selv af på en anden måde. Når man klatrer i trætoppene, skal man klatre på forskellige reb og stiger på en bane, der er sat op.

Gavekort til massage

For alle sportsudøvere gælder at det er rart med jævne mellemrum at få masseret kroppen grundigt igennem. Musklerne bliver brugt, når man dyrker sport, og massagen kan være med til at løsne op og gøre, at man får det langt mere behageligt med at være i sin krop. Du kan vælge at give et gavekort til massage eller at give til et helt spaophold. 

Træningsudstyr til hjemmet

Hvis ham eller hende, der skal have gaven, dyrker ridning på et højt plan, kan det være en god ide at give noget træningsudstyr til hjemmet. Det kan for eksempel være nogle håndvægte eller en yogamåtte. Som professionel eller semiprofessionel sportsudøver har man ofte brug for at træne sine muskler på flere forskellige måder, så man er i topform. Det kan derfor for eksempel være nødvendigt for en rytter at træne sine arme og sin ryg og mave.

Hvis det er inspiration til en god adventsgave, som du leder efter, kan det være, at de forslag, som vi er kommet med her på siden, er lidt for store gaver for dig. I det tilfælde kan det være en god ide, at du ser på listen her med de populæreste adventsgaver i 2017. Der vil helt sikkert også være noget, som falder i den hestetossedes smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *